Pages - Menu

13.7.11

Jom Terjah ATOK! Contest Kutuk Blog Atok


Salam untuk semua, moga dirahmati-NYA =)


Kutuk dan menang? Pertama kali aku lihat satu gandingan perkataan yang "jarang" bersatu. Tetapi lain dengan Contest Kutuk Blog Atok, atok (Blogger Suhaimi) rela dikutuk untuk terus maju dalam dunia blog...hebat benar prinsip keterbukaan tu! Aku secara jujur sangat tertarik dengan blog Apo2 Yolah kerana menampilkan pelbagai isu semasa dan menarik. 

Penceritaan blog Apo2 Yolah yang penuh jenaka sememangnya sukar dibuat-buat melainkan watak sebenar si penulis seorang yang penuh jenaka...kadang2 menyebabkan aku tergelak sendirian membaca. Berbeza la dengan aku ni...di"kutuk" orang kerana serius memanjang.

Selain tu, aku tertarik dengan loghat negeri dalam setiap penulisan blog ATOK, kadang2 aku sendiri pula tertaip loghat negeri...hilang pula loghat utagha aku ni. Bermkna kesan penulisan santai Atok punya pengaruh kuat kepada pembaca. Aku terus mendoakan sahabat blog (ATOK) yang pernah kasi anugerah CUCU ATOK ke-9 kepada aku dulu, moga Atok terus hebat dan menjadikan medium blog untuk kebajikan bersama =)

Kepada pembaca blog ni yang belum mengenali siapa ATOK...anda semua dipersilakan melawat di rumahnya (Apo2 Yolah)

5 comments:

 1. kontest kutuk mengutuk pun ada..
  heheheh

  ReplyDelete
 2. alahai atok...atok...ttp unik tu!!!!

  ReplyDelete
 3. hihi....mekasih tau joint contest atok tu....malu atok...atok suruh kutuk bukan puji...hihi...apapun tahniah masuk final...meh undi sebelum sabtu ni...atok buat entry khas kat sini...

  http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

  ReplyDelete
 4. Salam kenalan. Semoga berjaya.... Dtg dari finalist atok.

  ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...