Pages - Menu

6.3.11

Join Bloglist Mohamadazhan.Com!



Salam untuk semua sahabat, moga sihat2 ya ('',)

Memandang blog ni masih dalam pembikinan yang tak sebarapa, saya ingin wujudkan ruangan "bloglist sahabat" supaya saya lebih konsisten dan efisyen untuk blogwalking rumah kalian. Saya hanya akan menghadkan penyertaan kepada 50 orang yang terawal, kalau lebih akan dipertimbangkan dengan budi bicaraku.hehe Tarikh akhir adalah 11 Mac 2011.

Kepada sahabat2 yang berminat boleh menyertainya tanpa memerlukan syarat dan peraturan mahupun undang-undang...mudah sahaja, anda hanya perlu mematuhi panduan di bawah:- 

Wajib dilakukan
1. Tinggalkan alamat blog anda dalam ruangan komen di bawah. Jangan silap alamat ya ('',) Penting untuk dijejaki dan disenaraikan putih dalam bloglist...

Saranan saja ya.../Tidak wajib dilakukan 
1. Link kan blog ni http://www.mohamadazhan.com dalam blog kalian sebagai pengikat hubungan silaturahim sesama sahabat blog ('',)

2.
Buat entri tentang bloglist Mohamadazhan.Com dalam entri blog saudara. Ini yang terbaik.

Baik lah, syaratnya mudah kan.hehe Yang wajib hanya satu...yang baki itu hanyalah saranan sahaja supaya tidak menjadi beban kepada sahabat2 yang ingin menyertai Bloglist ini. Kalau yang sudi untuk menyahut saranan tersebut amatlah dialu-alukan ya, jasa anda sangat dihargai ('',)

Moga perkongsian ilmu, kisah dan cerita sesama kita dapat memberikan sesuatu yang yang baharu dan berfaedah dalam kehidupan. Terima kasih daun keladi, moga Allah merahmati ('',)

42 comments:

  1. nak2...

    http://cadlynn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”



    ok aku bagi 2 link ni.... tak yah bayarkan... free aje kan
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://sekencangangin.blogspot.com

    salam ukhwah fillah .

    ReplyDelete
  4. salam sahabat!

    http://www.solihinzubir.com

    ReplyDelete
  5. teringin nak join bloglist sahabat kamu.ni link sy.

    http://missepafazwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://lightnglory.blogspot.com/

    yg saranan tu nanti buat....
    heheee...
    x sempat ni >_<

    ReplyDelete
  7. nak join boleh?? hehe

    http://bilahatiberbisik89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nak jugak

    http://mydaniaeryati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ziarah tuan rumah,dapat rumag baru ni bertambah serinya,

    Bagai mana dengan rumah lama?

    http://kiff-isme.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam,nak join gak.

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nk jgk.....hehehe...


    http://www.mamat80.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam...tahniah sahabatku...
    http://cikgupj.blogspot.com/
    selamat berjaya

    ReplyDelete
  13. salah nak join juga

    http://joyiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. nak join jugak....

    http://exactpredictor.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam sahabat, nak join juga..

    http://paanthology.blogspot.com

    dah link kan blog ni juga ke blog saya..

    ReplyDelete
  16. ehe... www.siti-muthiah.blogspot.com. wah, semakin aktif ya...selamat berblogging ;)

    ReplyDelete
  17. nak jugak... hehe

    http://taq6889.blogspot.com/

    entry i/allah akan myusul kalau tak busy, TQ

    ReplyDelete
  18. ~ http://mencarimahacinta.blogspot.com

    ~ sama2 gapai redha-Nya...
    ~insyaAllah entry akan menyusul

    ReplyDelete
  19. atok letak yang wajib dulu...yang tak wajib atok akan update klu sempat ek..huhu

    www.anaknegori.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. amik syarat 1 jer la erk..bleh?

    Mr.Ixbarr
    www.homosapiensz.com

    ReplyDelete
  21. mari promote program sy , please
    huhu

    http://amethyst89saphire.blogspot.com/2011/03/brain-awareness-pada-12032011-datang.html

    ReplyDelete
  22. ada free gift tak? cabutan bertuah ke?...anyway syukran atas kunjungan ke blog marhaen saya tu

    ReplyDelete
  23. hanna nak gak tersenarai dlm bloglist azhan... hehe

    http://hannazaki.blogspot.com

    =)

    ReplyDelete
  24. http://tenteraislam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. http://abgteror.blogspot.com

    nak join jugak la lau diberi kesempatan...

    ReplyDelete
  26. nak jugak! :)

    http://jarimenaridisini.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. saya join.. saya dah link blog kamu dekat bloglist saya. :)

    http://aisyahsakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. http://olistica-life.blogspot.com/

    blog saudara juga di Blog list saya :)

    ReplyDelete
  30. www.tehaalarh.blogspot.com

    harap diterima :) HIKHIk..

    ReplyDelete
  31. takmau jadi bloglist~ :)
    tapi saya akan datang sini selalu~ ^^
    saya follow ye. :)

    ReplyDelete
  32. http://mymiee.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. salam bro

    http://wangerrard.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. ala..siapa yang komen..add je la dlm bloglist u... kan senang...

    ReplyDelete
  35. alama..lewat sehari dah...hehe

    www.arang67.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. nK join gak walau macam dah lewat,...

    http://aremalwahida.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...