Pages - Menu

27.12.10

Piala Suzuki: Isu Laser, Indonesia Petualang Sebenarnya!

 



Dua2 Perlawanan tu diadakan di Indon...tak tau lah kalau rakyat Msia yang dok sana pancar Laser.hehe



Pic ni adalah edit daripada game Piala Dunia, tipu agak2 la kan, paper Indon dok meroyan. sumber

Salam sukan untuk semua, moga sihat2 ('',)

Gempar isu laser, kali ni tajuk dia benar.hehe. Bukti mantap dari sebuah blog yang memberikan ulasan isu laser. Yang lebih mengejutkan ada sebuah akaun FB Indon yang menghina Msia habis2an angkara kekalahan semalam. APa pun rakyat Msia disarankan jangan cepat melatah dan relax2 ja ok.hehe. 

Abaikan saja provokasi jakun dari penyokong Indon terhadap Msia. Biasala pemikiran dunia keempat.hehe. Kecoh juga isu laser ini... NaK tau lebih lanjut klik di bawah ya...Tahniah Malaysia, dendam terbalas.yyyyyeah! Ganyang Indon.hehe.

 Markus kena laser dari Otromen.hehe. pic dari Zuar xpdc.tq bro

12 comments:

  1. tu la..
    org indon ni asyik nk gaduh jer..
    xleh terima kekalahan agaknye..

    ReplyDelete
  2. Propa betul la mamat markus ni....Kalau Malaysia kekal kan corak permainan mcm mlm td...InsyaAllah Piala Suzuki milik kita....Kasi gegar Bung KArno punya stadium rabu nnt...

    ReplyDelete
  3. ohh, baru tau isu laser ni ^__^ ish, sabar sabar. adat pertandingan ;)

    ReplyDelete
  4. wah! marah sungguh org indonesia dkt twitter eh..

    meroyan plak dia.. kalah, kalah jelah :P

    ReplyDelete
  5. lepas ni menang Msia nak tukar Honda cup aku dgn motor jenama suzuki la..hehehe

    ReplyDelete
  6. hanya selangkah lagi untuk mencipta sejarah baru bola sepak negara^_^

    ReplyDelete
  7. itulah petualang sebenar..diorang ni mengarut2 jer hidup...sampah masyarakat yang bila datang sini jadi penyamun

    ReplyDelete
  8. @mar: selalu bbuat hal indon ni

    @eye nee:ya, go Msia go!

    @khairaunisa:nasib baik tau.hehe

    @teruna suci: jiwa kacau tu.hehe

    @yusri: semngat piala Suzuki ni.hehe

    @zuar: abg snior aku ni lama xsggah blog ni.hehe

    @aim:yala..masalah juga kalau cakap hal pendatang ni...pttnya depa kne berterima kasih pada Msia..

    ReplyDelete
  9. yg x puas hati tntg smlm 1,laser.2,keadaan pdg.need improvement on that facilities.btw, i love malaysia's team so much!

    ReplyDelete
  10. diorg ni bukan sedar diri... jgn heran sangt..layankan aje.... kita focus je..bomoh2 tak men k...huhu

    coli laser untuk malaysia

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...