Pages - Menu

23.10.11

Keputusan Akhir Contest Aku Berpuisi | Tahniah & Terima Kasih!

Salam untuk semua, moga dirahmati

Alhamdulillah, Contest Aku Berpuisi sampai ke penghujung. 3 Puisi Terbaik & 5 Puisi Pilihan telah disenaraikan. Tahniah kepada sahabat2 yang menang & tahniah juga kepada semua peserta yang memeriahkan contest sulong blog ni. Terima kasih kalian!

3 Puisi Terbaik

Norgadis Labuan

hanjila

dearly I D A / pot

5 Puisi Pilihan

Muhammad Syahir Al-'Assya

Lia-De-Pinky-Leo

Shaker

BISIKAN PUJANGGA GELITA

Penaberkala

  • Kepada pemenang sila emailkan alamat anda di alamat email Mohamadazhan@gmail.com untuk proses pemberian hadiah .
  • Hadiah akan diposkan berpandukan alamat yang diberikan. Berikan alamat yang lengkap dan betul supaya tidak sampai ke rumah orang lain hadiahnya. Penganjur tidak bertanggungjawab atas kesilapan anda =)
  • Semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist sebagai tanda ukhwah dan penghargaan penganjur. TQ! Sudi2 juga link blog penganjur ni ya.hehe

Kepada sahabat2 yang tidak berjaya usah bersedih kerana anda salah seorang yang berjaya memartabatkan warisan Melayu iaitu puisi. Penganjur mengakui semua hebat2 belaka berkarya, amat sukar unuk memilih yang terbaik. Akhir kalam, ribuan terima kasih kepada semua yang menjayakannya, peserta dan penaja contest blogger Miecyber's Blog & Warna dan Aku. Moga kalian dirahmati =)

 

16 comments:

  1. Tahniah dari kakak pada mereka yg berjaya. Berpuisi amat kakak minati.

    Ada peluang kita cuba lagi, tak berjaya tapi seronok kan:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah syukur...
    Terima kasih kepada tuan punya contest dan tahniah kepada semua...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang menang.. walaupun hanya tersenarai sebagai top10 tetap berpuas hati kerana penyertaan di saat2 akhir.. :-)

    teruskan usaha murni ini..

    ReplyDelete
  4. tahniah. teruskan bersajak untuk kebaikan.

    ReplyDelete
  5. Tahniah!

    Terus berkarya, bukan kerna nama, tapi kerana ada.

    ReplyDelete
  6. tahniah dan takziah utk semua :) dan terima kasih penganjur

    ReplyDelete
  7. tahniah pada pemenang..
    Terima kasih jua pada penganjur yerk...

    ReplyDelete
  8. salam, tahniah, kpd yg menang, anda memang hebat!

    ReplyDelete
  9. tahniah2...hehe..ape lagi follow la blog saya yg simple nie..warnadanaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum wbt.

    alhamdulillah. tak menyangka akan mendapat tempat dalam contest "Aku Berpuisi".

    tahniah kepada para pemenang. tak lupa juga jutaan terima kasih buad admin mohamadazhan.com kerana menganjurkan contest bermanfaat seperti ini. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah pada yang berjaya.. alahai lambat dapat tahu.. kalau tak nak jugak join..

    ReplyDelete
  12. tahniah semua peserta, ribuan terima kasih kpd sahabat mohamadazhan dan para pihak penaja contest (:

    ReplyDelete
  13. terima kasih untuk pemilihan puisi BENDERA selaku puisi pilihan
    gembira tak terhingga

    apapun, tahniah kepada semua pemenang
    terima kasih juga kepada penganjur dan penaja contest

    ReplyDelete
  14. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...