Pages - Menu

20.10.11

Final Grand Dinner 2011

Salam untuk semua, moga dirahmati-NYA

Malam tadi aku join dinner batch tahun akhir di Holiday Villa Hotel, Subang. Sangat meriah dan best! Terharu sebenarnya dengan kedatangan para pensyarah yang agak ramai, terima kasih atas ruang masa untuk bersama2 memeriahkan final dinner semester 8 IPG Kampus Bahasa Melayu, K.L. Aku mengucapkan berbanyak terima kasih kepada para sahabat yang bertungkus lumus menganjurkan. Dinner malam tadi walaupun simple2 saja tetapi tetap meninggalkan satu kenangan kepada semua. Moga Allah merahmati kalian.

Para pensyarah yang hadir:

191020111036 191020111035

191020111038   

Para sahabat:

 191020111039191020111046

191020111047

191020111032

191020111041 191020111043

*Maaf pic tak sempat ambek sangat, aku letak mana ada saja, rembat kat fb sikit =)

 

3 comments:

  1. ada kek sekali?..
    nak cikit,,
    hehe..

    ReplyDelete
  2. waaaaaaa
    besnyeeee
    hehehehe
    gembire je sume..

    ReplyDelete
  3. gambar ana sekeping ndak ada..sedih:(

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...