Pages - Menu

14.6.11

Kedah Vs Negeri Sembilan 14 Jun 2011, Stadium Darul Aman




Salam untuk semua, moga dirahmati =)

Malam ni perlawanan Liga Super terakhir yang akan berlangsung di Stadium Darul Aman. Lewat petang ni aku akan bertolak ke A.Star. Kawan baik aku sanggup turun ke S.petani semata2 nak join sekali pergi tengok perlawanan malam ni. 

Kedah akan bertemu skuad N9...susah juga nak menang ni. N9 makin kuat sekarang...apa pun skuad kendalian coach Azraai Khor akan memberikan tentangan hebat malam ni,  nak tebus kembali kekalahan game lepas di Paroi. Apa pun, malam ni aku sibuk sikit...tak dapat nak BW blog sahabat lain...insyAllah akan bertemu di lain masa ya.

Hampa penyokong Ganu jangan dok pandang sebeloh mato  pulak...tau la hampa baru menang Piala FA...betul dak Jaya Jr...? hehe. Kepada penyokong Ganu...doa byk2 supaya Kedah menang malam ni...=)

7 comments:

  1. uiks...ada geng N9 dah sampai..hehe..

    ReplyDelete
  2. salam, sama2 kuat....tapi kedah nampaknya lebih handal.

    ReplyDelete
  3. salam, sokong berjaya dunia akhirat...

    ReplyDelete
  4. ni penyokong n9 datang blog ekau ni hahahaha

    ReplyDelete
  5. kita seri malam tadi...hehe.tahniah n9 =)

    ReplyDelete
  6. seri la semalam
    hohohoh
    lama xgi stadium darul aman

    Kisah Sekuntum Bunga Hitam

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...