Pages - Menu

7.12.10

Betulkah Umat Islam Diperdaya Yahudi Laknat Setiap Hari??

Salam untuk semua, syukur atas nikmat-NYA ('',)

Umat Islam akhir zaman umpama buih di lautan. Begitulah potongan sebuah hadis meggambarkan akhir zaman nanti umat Islam sangat ramai tetapi Umat Islam berbangga pada kuantiti sahaja, tetapi amat sedikit yang berkualiti menjadi insan soleh/solehah. Kedatangan tahun baru Hijrah boleh dijadikan sempadanan perubahan untuk setiap muslim, mesti ramai dah pasang niat dan azam untuk mencipta perubahan ke arah yang lebih baik.

Dalam kita tak sedar, umat Islam ramai yang terpedaya dengan dakyah dan strategi yahudi laknat! Saya selitkan beberapa input daripada sebuah artikel yang panjang lebar, klik LINK. Sekali baca artikel tu macam tak percaya ja, macam merapu ja mamat yang temu bual tu, tetapi isi temu bual tu boleh diambil sebagai pengajaran semua. Jom layan input di bawah, moga bermanafaat ('',)

Antara 'barangan mereka' yang telah dijadikan ikutan oleh kebanyakan dari kita.

1. Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam. tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut nabi kita? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. so kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.


2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi dit tangan mereka.


3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.
5. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat, contohnya coke dan maggi. Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi). Dan para Melayu kita juga yang ketagih minum.


6. Untuk pengetahuan, para kafir agen dajjal ni gak mengwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wanita. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.

Secara kesimpulannya para kafir agen dajal ni bukan setakat melemahkan kita dari segi lain namun secara pemakanan kita jua.

Firman Allah:

Wahai sekalian manusia! Makanlah dari apa yang ada di bumi yang halal lagi baik dan janganlah kamu ikut jejak langkah Syaitan kerana sesungguhnya Syaitan itu ialah musuh yang terang nyata bagi kamu. (Al-Baqarah, 168)

Dan makanlah dari rezeki yang telah diberikan Allah kepada kamu, iaitu yang halal lagi baik dan bertakwalah kepada Allah yang kepadaNya sahaja kamu beriman.
 (Al-Maidah, 88)

Oleh itu, makanlah (wahai orang-orang yang beriman) dari apa yang telah dikurniakan Allah kepada kamu dari benda-benda yang halal lagi baik dan bersyukurlah akan nikmat Allah, jika benar kamu hanya menyembahNya semata-mata.
 (an-Nahlu, 114)
"Ya Allah kuatkan Ukhwah Islami, lorongkan kami pada jalan2 mu, jauhkan kami daripada fitnah Yahudi dan Nasrani" 

3 comments:

  1. itulah...yahudi kontrol market dan kontrol sains skang....ingt ape..suma pakar2 tu berkomplot ngn bisnesman..kalau bisnes man tu nk kuar satu produk..saintis2 ni la yg buat kira..kata bagus la..itu la ini la..bygkan..dia leh bukak ceerita laki akan panjang umur tengok buah dada pompuan???ini sume nak lakukan dvd lucah...serius aku ckp..dah boleh baca dah suma ni...

    ReplyDelete
  2. @pakwe umat Islam kena tingkatkan ilmu dlm bidang yang dikuasai msing2. byk penipuan dan yang merosakkan pemikiran kita skang...wasapda!

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...