Pages - Menu

3.9.12

Pijak Poster Najib?

Salam untuk semua, moga dirahmati

Pijak muka Najib, itu lah rentetan yang berlaku ambang merdeka di Dataran Merdeka. Apakah Najib sudah di"label" penjajah dengan simbolik yang kurang hormat diberikan oleh rakyat? Aku agak terkesima dengan respons pantas pihak berkuasa mencari siapa pengkhinat negara tu...berdebah sanggup pijak pemimpin kesayangan kami! Mungkin tu laungan mereka tanda sumpah setia

Tindakan memijak wajah adalah tindakan yang biadap sebagai manusia, tak kira apa bangsa dan agama. Lainlah pijak muka Obama dan Netanhayu...itu spesies animal yang kelaparan...membunuh sekalian umat tanpa belas kasihan. Aku rasa Najib Rosmah jauh lebih baik untuk dibandingkan. Aku berharap pihak berkuasa siasat juga Siapa yang kencing di banner yang terdapat wajah Tok Guru Nik Aziz dan Tok Guru Haji Hadi, ini jauh lebih biadap dari memijak. Jangan lupa juga tarian punggung oleh pesara tentera di rumah Ambiga...semua ini politik "haiwan" yang perlu diberikan diberhentikan.

Bina politik matang, berbincang berdebat membuka fikiran,menanti Najib sambut salam perdebatan oleh DSAI.

4 comments:

  1. Bila nak pertikai kena pertikai dgn adilnya. Bila nak siasat siasat dengan tulus. Jangan ada berat timbang-taranya. Rakyat semakin celik mata sekarang ni.

    ReplyDelete
  2. Nak caj bawah seksyen apa? Setakat kata 'hasutan', berapa banyak lagi setan yang menghasut yang terlepas.

    ReplyDelete
  3. assalam, berpolitik biarlah mengikut syariat...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...