Pages - Menu

12.7.11

Kantoi Gambar BERSIH Diedit Dalam Akhbar Arus Perdana

(Gambar yang disiarkan oleh sebuah akhbar yang tidak membayangkan hal sebenarnya dan membuat dakwaan palsu iaitu memegang pisau padahal bendera Malaysia sebenarnya.)

(Gambar sebenar Ajak dengan bendera Malaysia yang dikatakan pisau oleh akhbar berkenaan disiarkan oleh sebuah akhbar bahasa Inggeris hari ini. Akhbar itu mahu buktikan ia gambar sebenar dalam demo itu bukannya gambar luar negara tetapi berikan bukti untuk Ajak menyaman akhbar bahasa Malaysia itu)

Azhan: Aku ingat cerdik sangat akhbar ni...sekali kantoi ma...hehe. sepandai-sepandai katak melompat, pandai lagi tupai melompat...nak menipu ni tak ke mana...sudah-sudah la tu, nak muntah tengok =)

14 comments:

  1. diorang ingat rakyat ni bodoh. hanya bergantung kat tv ngan paper semata mata. haha kelakar plak

    ReplyDelete
  2. memperbodohkan diri sendiri...huh...

    ReplyDelete
  3. betul! atok memang tak baca paper tu dari dulu lagi....PENIPU!

    ReplyDelete
  4. Biasalah.. mereka masih menafikan kebenaran, memburukkan lagi keadaan dan masih mendabik dada, membelakangi realiti.... adakalanya seperti jiwa-jiwa yang tidak mengerti hakiki... he he he...

    ReplyDelete
  5. alahai, kadang2 marah...kadang simpati...berjalan menggunakan jalan yang gelap tidak mungkin bertemu cahaya, sering kali mereka tersadung batu dan lopak...guna lah jalan yang lebih cerah untuk pencerahan masa depan kita....moga Allah mengampuni semua..

    ReplyDelete
  6. terdesak lah tu.....media oh media..berapa ramai org boleh kau tipu?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...

    Pelik kan! Sentiasa dalam kemungkaran menipu tak takut lak pada Allah..

    ReplyDelete
  8. buang duit je beli surat khabar ni..propaganda byk sgt (-_-")

    ReplyDelete
  9. hahahaha
    kantoi teruk nih
    ekekekekekke

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

    ReplyDelete
  10. media sekarang dah canggih tak payah beli news paper or see tv national.we are the internet graduite. . . . . . .

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...