Pages - Menu

8.6.11

Bilangan Follower Sama Dengan Hits Semalam! | Aku Nak Rehat Seketika...

 ~Rehat~

Salam untuk semua, moga dirahmati-NYA =)

Mengejutkan...! Bilangan  follower sama dengan bilangan hit semalam? Huh! Number Ong pulak tu...888? Kalau kepercayaan Cina memang 888 antara pilihan pada number plat kereta...tapi korang beragama Islam jangan dok percaya pula benda khurafat ni. Semua yang diciptakan-NYA tidak sia-sia, punya peranannya. =)

Follower ke-888, Berjaya Dunia Akhirat. Amin untuk semua =)


Bilangan kehadiran semalam (warna Merah)...seperti dirancang saja..ni bukan edit photoshop ok.hehe. Ni serius betul! =)


Terima kasih kepada "sahabat2 baik!" yang telah sudi klik2 button follow tu...terharu ni.hehe. Number 888 tu tak banyak pun sebenarnya, ada otai2 blogger sampai beribu2 follower da...

Yang penting sekali, saya harap ada mesej yang berguna yang dapat dikogsi apabila anda berkunjung ke sini...walaupun entri blog ni ada banyak yang merapu meraban saja.hehe. Mohon maaf juga jika ada yang terasa di hati =)

Lepas ni saya nak rehat sekejap dari berblog...ada beberapa hal penting yang belum selesai...tetapi korang jangan risau, BW akan tetap diteruskan, cuma blog ni saja berehat..nak isi minyak dulu...dah makin kering ni..hehe

Moga Allah merahmati sahabat-sahabatku =)

8 comments:

  1. hehe..
    ong baek punye (CINA)

    LAME XJNGUK CNI..

    ReplyDelete
  2. wah, dah ramai.....tahniah ek...teruskan berblog =)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    saya tambah utk menjadikan ia 893...

    salam ziarah..sy dtg dr blog cikgu ahmad humairi

    ReplyDelete
  4. haha,mantap dah ni azhan..gogogogo

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua...tak jadi nak berehat...=)

    ReplyDelete
  6. mina tak cukup duit nak topup minyak...tu kemain kering....hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...