Pages - Menu

4.4.11

Video Seks DSAI, Bukti Jelas Video Di Edit?

 Perbezaan warna gambar hitam putih yang jelas...?

"Mohd Faizal · Institut Teknologi Mara, Arau, Perlis
bagi aku kemungkinan split scene....kemungkinan DSAI betul dalam scene tu tetapi dua scene yang berbeza dan masa yang berbeza dan orang yang berbeza....reason...

1.kamera tu statik.sapa-sapa yang biasa edit video memang easy kalau buat split scene kalau kamera tu statik..iaitu dua scene di cantum bersama-sama..left and right seamlessly.

2.scene awal kononya DSAI adalah terlalu berlainan dengan DSAI keluar dari bilik air di akhir video...that the reason video dibuat dalam hitam putih supaya color seragam untuk dua-dua scene..sebab kalau scene dalam warna kita boleh lihat dengan jelas perbezaan dua-dua scene..

Jadi pandangan aku...video tersebut kemungkinan memang dirancang dibuat pertama dengan DSAI dalam scene pertama..scene kedua perempuan dan sorang lagi mirip anuar (scene keluar bilik air dan peluk perempuan)...then combine video tu jadi satu...aku ulangi..it is very easy to make the video like this..tak perlu GCI just consumer video editing biasa..wallahualam..hanya tuhan yang tahu..."

Komen 2:
"Mohd Faizal · Institut Teknologi Mara, Arau, Perlis
Kepada semua pembaca..apa yang aku cakap bukan satu 100% kepastian..hanya satu pandangan berdasarkan sedikit pengalaman aku edit video....but kalau nak tahu macam mana buat boleh cari di youtube. cari perkataan split screen..kita boleh tengok betapa mudahnya buat...aku kasi satu cth video ni: http://www.youtube.com/watch?v=4zzyIVg-xfI&feature=related"

14 comments:

  1. azhan, aku pun baru baca komen dia tu dalam msiakini..hahaha split video--- ...apapun bagi aku...benda ni di sorakkan sebagai satu kemenangan kat pihak yang lagi satu. Kehinaan kepada satu pihak adalah kemanisan dan kejayaan kepada pihak lagi satu...hinanya manusia yg kononnya beragama Islam..

    ReplyDelete
  2. pencacai tegar umno ja yg mudah percaya 100%

    ReplyDelete
  3. sy tidak menyebelahi mna2, cuma perlu ingat...tuduhan zina bukan perkara yang main2. Kalau salah dituduhnya dosa besar utk pemfitnah...itu ja lah..keadilan sebenar mungkin tidak dapat di dunia ni, tapi di akhirat tidak akan terlepas...tak kisah siapa yang betul...masing2 menguji iman dan hati rakyat yang menilai, nilai atas dasar agama atau dasar pemikiran yang kolot dengan nafsu dan ilmu yang cetek?

    ReplyDelete
  4. bentuk muka dan kepala yang peluk perempuan tu lain sikit la berbanding gambar yang lagi satu...haaah la...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Pelik ya kenapa orang sanggup taburkan fitnah sebegitu, padahal sudah digambarkan Allah akan azabnya memfitnah ni dalam al-Quran. Nak bahagia di dunia berapa lamalah sangat dan kemudian sengsara di akhirat selamanya...

    ReplyDelete
  6. Nape timbul lak video seks nih...kes liwat pun tak habih lagik.....haaiiihhh.

    ReplyDelete
  7. Hmmm... bila tidak takutkan TUHAN... jadilah manusia yang 'berani' begini... sampai ke tahap ini mereka sanggup lakukan. apapun, pasti! ALLAH MAHA TELITI PENGHITUNGANNYA..

    ReplyDelete
  8. Saya tidak mahu berpihak kepada sesiapa tapi kita berfikirlah dgn lbh matang..buka mata, buka minda dan buka hati. Siapa memfitnah siapa sebenarnya selama ni? Kalau kita mengatakan puak satu lagi x habis2 memfitnah tanpa sebarang bukti yg kukuh, then kita sendiri mungkin sudah tergolong dlm golongan yg menyebarkan fitnah jadi berhati2lah bila berkata2 jgn terlalu seronok nak memperbetulkan dan mengutuk pihak lain sedangkan kita sendiri x ubah seperti mereka. Muhasabah dirilah dan fikir dengan waras dan matang. Jgn terlalu mempersoalkan benda2 yg remeh dan gajah didepan mata kita x endahkan. Kalau terbukti selama ni kita yg bersalah, then kita2 ni sendiri yg perlu bertaubat dan memohon maaf pada yg teraniaya, jgn nt esok buat senyaaapp je pulak. Kita sendiri pun perlu ingat balasan akhirat. Berhati2lah dalam mengeluarkan kata2 dan jgn terlalu takbur memikirkan kita2 ni betul..peringatan utk diri saya juga..peace..

    ReplyDelete
  9. Hmmmm,

    Mudah-mudahan kebenarannya akan muncul di akhir cerita ini

    ReplyDelete
  10. Sila lihat bayang2 di dinding daripada awal. Split screen ke tu? Kalo betul split screen layak menang Oscar dah ni..buka minda..contoh video youtube tentang split screen yg diketengahkan terlalu terlalu simple utk dikatakan sebagai "Bukti jelas". Hati2 menyebarkan berita nanti terfitnah pula..

    ReplyDelete
  11. Hai mcm2 dunia skrg, byk membutakan mata manusia, mengelirukan manusia untuk percaya yang mane tepat dan blh dipercayai....Kadang2 pengaruh politik pun boleh membuatkan seseorang manusia membuat penilaian yang salah.... saya sendiri pun keliru dengan permainan dunia,tak nak sokong mane, da nak kiamat agaknyer....Harap2 suatu hari nti KEBENARAN yang betul2 BENAR akan muncul nanti..INSYALLAH

    ReplyDelete
  12. bila tengok bayang bayang tu, aku terfikir bahawa itu bukan split video..hmmm

    ReplyDelete
  13. salam semua sahabat

    terima kaih atas komentar sahabat2, isu ini sangat jelik apabila disebar luas tanpa bukti yang masih samar2...masing2 membuat spekulasi...insyaallah akan selesai baik perkara ini

    ReplyDelete
  14. tuhan akan tunjuk...sabar yg teraniaya...sabar....


    doa org teraniaya...akan dimakbulkan...jom buat solat hajat ramai2..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...