Pages - Menu

4.4.11

Video Seks! Biar Betul, Tak Kan Anwar?

Salam perjuangan untuk semua,

Ni bukan entri lucah yo...ni sekadar nak kan keadilan....sekali pandang memang macam DSAI, dua kali pandang macam orang lain. Itu dia dengan Allah sahaja lah yang tahu. Sejarah banyak telah tercatat, ramai pemimpin dunia yang hebat tertewas di tangan seorang wanita. Berwaspada lah kepada sahabat2 yang bergelar pemimpin.

Semua ni pengajaran, fitnah di akhir zaman yang semakin berleluasa bukan hanya dalam lapangan politik sahaja, tetapi kehidupan sekeliling kita turut tidak telepas daripada bahana2 fitnah seumpama ini. 


Firman Allah bermaksud: “Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)

Akan muncul suatu ketika di mana ilmu Islam dihapuskan, muncul pelbagai fitnah, berleluasa sifat kedekut dan banyak berlaku jenayah. (Hadis riwayat Muslim) 
Klik untuk lebih lanjut.... 

5 comments:

 1. zaman fitnah...semua fitnah...
  puncanya pompuan...


  yaaa betul...dalang disebalik pompuan?huhuhu....

  ReplyDelete
 2. @yusri: wallahua'lam

  @mina: bukan perempuan semuanya mina...

  pemimpin yang hebat disisinya seorang wanita yang hebat...

  ReplyDelete
 3. cikgu sejarah aku pernah berkata, jika nak tutup satu isu, timbulkan isu yang lebih panas.... aku rasa pendedahan ni utk alih perhatian kpd isu lain yg mungkin di anggap remeh...

  ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...