Pages - Menu

22.3.11

Final Adik-adikku Musim Ke-2, Gambar-gambar Menarik!

 Banner luar dewan...

 Reasel sebelum mula rakaman siaran langsung...

Telatah Alia...

 Iffah berjumpa dengan ayahnya sebelum mula pertandingan...

 Murabbi Adik-adikku, Ust Ahmad Badrul Sani

 Salah seorang peserta Adik-adikku yang terlibat dalam persembahan...

 Kemeriahan kanak-kanak yang dijemput khas dari beberapa buah sekolah...

 Pengaca majlis...

 Anak siapa ni ya?
 Ramai betul peminat ni....

 Murabbi dan anak-anak didik masing2...

 Persembahan awal pembukaan majlis...cantik.

 Bersemangat!



 Adik-adik lelaki turut sama...

Iffah dan iringan adik-adik yang terlibat dalam persembahan....

 Pengaca majlis yang sering mencuit hati penonton...

 Alia memulakan persembahan pembukaan dengan penuh warna warni...


 Zaid bersahaja mempersembahkan pidato...

 Giliran Iffah mempersembahkan pidatonya...

 Cantik...

Persembahan iringan semasa rehat...


Siti turut memeriahkan suasana di akhir persembahan penutup...

 Mudir menerima cendaramata...

Zaid tempat ketiga...

Munir johan Adik-adikku, Tahniah!

 Siha, naib johan Adik-adikku..

 Raja senyum turut hadir...





 Iffah bersama keluarga...

Amar bersama kelab penyokong jauh  nun di utara..

8 comments:

  1. iffah comey.. heheh..
    xpa.. saguhati pon jadilah.. tahniah! :D

    ReplyDelete
  2. comelnya adik Iffah..jatuh cinta sudah..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam.. rajin2, meh laa ziarah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    Gambar menceritakan segalanya. Saya dapat merasakan kemeriahannya. Tahniah pada yang berjaya.

    Iffah - anda hebat!

    ReplyDelete
  5. yang menangkap gambar dan
    yang meng-upload gambar
    gambarnya mana?
    :)

    ReplyDelete
  6. tahniah !!
    adik-adikku bejaya mncungkil bakat2 yang berkebolehan!!
    syabas munif, iffah, zaid.....buat degn terbaik!! walaupun iffah ketinggalan hati saja tapi itu hanya komen ats prop!!! hakikatnya iffah dah mybbkan utz bad kata 100% baik...:) tahniah juga buat ibu2 bapa2..

    terima kasih berkingsi gambaran keceriaaan di PICCC

    ReplyDelete
  7. cantik2 dan comel2 semuanya...

    w/pun adik iffah dpt saguhati dipertandingan itu tapi dihati keluarga adik iffah lah juara sebenar! tahniah...

    ReplyDelete
  8. ni mesti suka tengok adik iffah, banyak gambar dia, pape pun, dia mmg comel.. cuma, pakai lah tudung sesekali kan? tak payah tunjuk jambul. siti pun boleh pakai penuh

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...