Pages - Menu

25.12.10

Info (bukti) Pesta Buih Krismas: Gadis Melayu Islam Jadi Penganjur!



Fuhhh.. syok kan mandi buih ni.. anak siapa la agaknya...






Iklan dan komen di FB minah ni..





List harga arak yang sedia ada untuk tempahan.. siap nama dan no telefon.. semua melayu yg mengaku islam tu. Tak caya boleh call.. tapi kalau dia dah tengok artikal ni confirm dia akan menyamar jadi cina atau india.

Azhan: Siapa bangga jadi bangsa Melayu angkat tangan? hehe. Saya teringat satu nasihat pensyarah kritikan sastera dan bahasa waktu kuliah dulu, jangan kamu tergolong dan jadi Melayu yang bangsat yang merosakkan maruah bangsa! 

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...apa nak jadi dgn dunia skrg nih..
    Dah macam2 bala menimpa pun masih x serik2 lagi..
    MasyaAllah...

    ReplyDelete
  4. nauzubillahhiminzaliq... ini mmg melayu..tapi melayu hanya nama... menjadikan islam hanya sekadar agama yg di IC bukan untuk kehidupan dunia dan akhirat..(emo)..

    semoga manusia ini..sentiasa dalam hidayah Allah...amin ya Rabb

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum!
    Ini kes nampak duit je.. itulah puncanya.. Kalau nampak akhirat tak kan jadi macam tu.. biar betul2 nampak dan yakin le bukan sekadar tahu je...

    ReplyDelete
  6. @immukmin: ya, melayu pada nama. Umat Islam msia kalau tidak dibendung akan berlaku bencana seperti umat Islam Indon yang liberal.

    @Jalan hamba: ya tuan, keyakinan (iman) sgt penting utk kawal dari gejala maksiat ni. moga kita semua diberikan hidayah

    ReplyDelete
  7. MasyaAllah..mcm order air oren je rupanya tu...
    Apa la nk jadi skrg.....

    ReplyDelete
  8. @nza: tu la kak, air kencing syaitan dipamerkan utk pesta tersebut...lindungi daripada kita turut dilaknat

    ReplyDelete
  9. dah tak ingat akhirat la tu! Nak keseronokan dunia sahaja!

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...