Pages - Menu

21.11.10

Malaysia Negara Islam Rank-1 Jenayah Rogol Di Dunia, Tahniah!

 
*source : http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita


Berdasarkan statistik jenayah rogol yang dikeluarkan, Malaysia menduduki ranking ke-38 dunia. Malaysia juga adalah negara Islam yang berada di ranking teratas. 'Hebat' bukan? Inilah akibatnya apabila hukum Islam diambil mudah. Ajaran Islam dibelakangkan oleh pemimpin kita.  'Tahniah' kerana berjaya memacu negara hingga ke tahap seperti ini. Team bola sepak kita pun hanya mampu menduduki ranking ke-150 dunia. Ini ranking ke-38! Bangga tak jadi rakyat negara yang mempunyai kadar jenayah rogol yang tinggi? Inilah yang dikatakan Cemerlang, Gemilang dan Terbilang!


Apa pendapat anda selepas melihat statistik di atas? Itu baru jenayah rogol. Gejala seks bebas belum lagi dikira. Itu belum lagi negara kita dijadikan hub hiburan seperti yang dirancang oleh kerajaan biru. Kalau dah jadi hub hiburan nanti camne? Ish.. Nauzubillah.. Sebab tu la diorang wujudkan sekolah hamil kot. Memang dah prepare awal-awal.
 

Admin: Ni hadiah istimewa BN untuk rayat, pangkah lagi BN ya, akan lahir lagi ramai perogol bersiri dan profesional. 
 

10 comments:

  1. wajib kalih, berdosa ni tak kalih, try tnya mufti perak apa citer mamat ni? ada fatwa kalih dak.hehe

    ReplyDelete
  2. tu baru jenayah rodol.. jenayah murtad yang bukan jenayah di mesia no berapa lak ranking dunia?

    ReplyDelete
  3. mesti no 1 jg rasanya bro. kalau ada statistik sila kongsi ya :)

    ReplyDelete
  4. 1Malaysia bro.
    all together rogol, judi, maksiat, hiburan, rasuah baru la mantap menjadi negara maju

    ReplyDelete
  5. @hobitfossil hub hiburan bakal mengukukuhkan kedudukan negara dalam carta

    ReplyDelete
  6. [url=http://buyonlinelasixone.com/#1133]buy cheap lasix[/url] - generic lasix , http://buyonlinelasixone.com/#9909 lasix cost

    ReplyDelete
  7. [url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#6182]cheap accutane[/url] - buy cheap accutane , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#6494 accutane online

    ReplyDelete
  8. [url=http://levitranowdirect.com/#nrsvm]buy levitra[/url] - levitra 40 mg , http://levitranowdirect.com/#ipmqj cheap levitra

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan pendapat,nasihat dan kritikan, moga dirahmati-NYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...